Το Up Festival σε πάει ψηλά στα Κουφονήσια

         Οι Μικρές Κυκλάδες και ειδικότερα τα Κουφονήσια υποδέχονται για τέταρτη συνεχή χρονιά το Up Festival. Το φεστιβάλ που ξεκίνησαν ως αστείο τρεις φίλοι πριν λίγα χρόνια κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αγαπηθεί από τον κόσμο και να γίνει θεσμός. Άλλωστε δεν χρειάστηκαν τίποτε άλλο παρά μόνο τα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων, μία απίστευτης ομορφιάς αιγαιοπελαγίτικη παραλία, όρεξη, μεράκι και διάθεση για ωραία μουσική. Πρόκειται για έναν άκρως καλοκαιρινό, διασκεδαστικό και απόλυτο συνδυασμό για τις διακοπές αφού, σε απόσταση πνοής από τα αστικά κέντρα,  καταφέρνει και δένει τη μουσική με τη χαλάρωση δίπλα στο κύμα.
Έτσι, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν φέτος στην παραλία Πορί όπου από τις 17 έως και τις 19 Ιουλίου το νησί θα χορεύει στους ρυθμούς του πιο ροκ φεστιβάλ των Κυκλάδων. Στην τριήμερη αυτή γιορτή όλοι οι γνωστοί και φημισμένοι καλλιτέχνες της εγχώριας ροκ σκηνής καθώς και πολλά συγκροτήματα, ανάμεσα τους οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, The Last Drive, Xaxakes, the Burger Project, Baby Guru και Leon of Athens, θα δώσουν το σύνθημα για την έναρξη του καλοκαιρινού party. Παράλληλα με το συναυλιακό κομμάτι του φεστιβάλ, για πρώτη φορά φέτος, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας αυτού θα πραγματοποιηθούν και διάφορα άλλα events που, επίσης, θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων αμείωτο. Και για ακόμη μία φορά η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη!

 Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μία γεύση του τι θα ακολουθήσει στα warm up parties σε Αθήνα και Πάτρα και κρατείστε τη διάθεση και τη φαντασία σας… Up!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου